Voor de jeugd

Jeugdhonk en Speelweide

Lichtfeest

 

Voor de jeugd

Tuinpark Nieuwe Levenskracht is al generaties lang een paradijs voor kinderen. Lekker buiten in de natuur en altijd wat te beleven.

Er is een Jeugdcommissie die allerlei activiteiten organiseert. Zo is er het Paaseieren-rapen, de sportdag, kinderbingo, Sinterklaas en het jaarlijkse uitje met de bus.

De Jeugdcommissie is gehuisvest in het Jeugdhonk, een clubhuis speciaal voor de jeugd. Ernaast ligt naast de Speelweide. Zie de jeugdactiviteiten-agenda voor de datums van de activiteiten.

Zoals alle activiteiten op het tuinpark, wordt ook de Jeugdcommissie door vrijwilligers gedaan. Het wordt dan ook verwacht dat ouders van kinderen die meedoen, hun steentje bijdragen om alles tot een succes te maken.

 


Jeugdhonk en Speelweide

Het Jeugdhonk is het domein van de kinderen. In de zomer is het zoveel mogelijk open. Er is tafelvoetbal en er kunnen filmpjes worden gekeken of geknutseld worden.

In de zomer worden er in het Jeugdhonk activiteiten georganiseerd, zoals kinderbingo, disco-avond en figuurzagen.

Naast het Jeugdhonk ligt de Speelweide met speeltoestellen, een zandbak en veel gras om te voetballen of te ravotten. Altijd toegankelijk.

 


Lichtfeest

Aan het einde van de zomer, als het weer vroeger donkerder gaat worden is er het traditionele Lichtfeest. De tuinen worden verlicht met kaarsjes en de kinderen gaan in optocht over het park met hun lampion.