Tuinpark Nieuwe Levenskracht

       NLK Logo groen

Tuinpark Nieuwe Levenskracht is een volkstuincomplex in Amsterdam-Watergraafsmeer.  151 volkstuinen met huisje vormen een oase van groen en rust in het woelige stadsleven. Het is er goed toeven, niet alleen voor de tuinders zelf, maar zeker ook voor wandelaars en niet te vergeten, vele dieren. 

Op deze website is informatie te vinden over het park zelf, over het hebben van een volkstuin en over het verenigingsleven.

Internationale erkenning ! [lees meer...]

       lekker groen

Openbaar park

Openingstijden

In april en september is het park beperkt geopend. Van 8.00 uur tot zonsondergang. Van 1 mei tot 1 september zijn de openingstijden van 08:00 tot 22:00 uur 
In de wintermaanden van 1 okt. t/m 31 maart is het park gesloten voor wandelaars.

Het tuinpark is in de zomermaanden openbaar toegankelijk, de tuinen zelf zijn privé. De bezoeker zal echter merken dat het makkelijk is om een praatje aan te knopen met de tuinders.

 

Keurmerk Natuurlijk Tuinieren

Tuinpark Nieuwe Levenskracht heeft het 'natuurlijk tuinieren' omarmd en is trots op het keurmerk met vier stippen. Meer over dit keurmerk op de website van AVVN.

nationaal keurmerk natuurlijk tuinieren 4 stippen

 

Ook internationaal is Nieuwe Levenskracht gelauwerd voor het Natuurlijk Tuinieren door het Office International du Coin de Terre et des Jardins Familiaux. Zie 'Actueel'.

 Logo International